Home » Blog » Chord Gitar Yeni Inka Banyu Moto

Chord Gitar Yeni Inka Banyu Moto

Chord Banyu moto – Yeni Inka
Kunci gitar Banyu Moto – Yeni Inka

[Chorus]
C                         F
  Sampai kapan kan kau buktikan
         G                   C
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
                      F
Sampai mati kan ku pastikan
           Dm                G             C
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
[Bridge]
C F (x4)
[Verse]
C         F      G
 Tembang iki tak gawe
              Dm
Mung kanggo kowe
            G
Sing paling tak tenani
         C
Nganti saiki
                 F
Tumetese banyu moto iki
          Dm
Sing dadi saksi
              G
Sumpah lan janji
            C
Sehidup semati
[Chorus]
C                         F
  Sampai kapan kan kau buktikan
         G                   C
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
                      F
Sampai mati kan ku pastikan
           Dm                G             C
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
[Verse]
C
  Cahyo lintang ing wengi
F
 Gawe anyeme ati
G              F
  Tambah nggegowo roso
                  G        C
Kangen mring sliramu tresnaku
[Bridge]
F Dm G E
A Dm G
[Verse]
C                  F
  Tumetese banyu moto iki
          Dm
Sing dadi saksi
              G
Sumpah lan janji
            C
Sehidup semati
[Chorus]
C                         F
  Sampai kapan kan kau buktikan
         G                   C
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
                      F
Sampai mati kan ku pastikan
           Dm                G             C
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
C                         F
  Sampai kapan kan kau buktikan
         G                   C
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
                      F
Sampai mati kan ku pastikan
           Dm                G             C
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
[Outro]
C
  Cahyo lintang ing wengi
F
 Gawe anyeme ati
G              F
  Tambah nggegowo roso
                  G        C
Kangen mring sliramu tresnaku