Woro Widowati – Ikhlas Ngenteni

[Intro:] 
F  G  Em  Am
Dm  Fm  G

[Verse I:]
C    G/B  Am
Pertama weruh kowe..
G    F    
 Esemmu.. 
    Em          Dm     G
nglalekke sak kabehane..
C      G/B    Am
Tansah bungah rasane..
 F          G      C
Iso njagong karo kowe..
    F          G          C
Jebule sandingane konco dewe..

[Reff:]
 F    G            Em       Am
Aku.. wes berjuang mati-matian..
  Dm        G             Gm   C
Nanging ora pernah mbok sawang..
 F    G      F     Em   E   Am
Aku.. wes ngarepke kowe tenanan
Dm         G        F
Malah mbok gawe dolanan..

[Verse II:]
C    G/B  Am
Pertama weruh kowe..
G    F      Em            Dm     G
 esemmu.. nglalekke sak kabehane..
C      G/B    Am
tansah bungah rasane..
G  F          G      C
  iso njagong karo kowe..
    F          G          C
jebule sandingane konco dewe..

[Reff:]
 F    G            Em       Am
aku.. wes berjuang mati-matian..
  Dm        G             Gm   C
nanging ora pernah mbok sawang..
 F    G      F     Em   E   Am
aku.. wes ngarepke kowe tenanan..
Dm         G        C
malah mbok gawe dolanan..

[Interlude:]
F  G  Em  Am  Dm  
G  A

[Reff Overtune:]
 G    A            F#m      Bm
aku.. wes berjuang mati-matian..
  Em        A             Am   D
nanging ora pernah mbok sawang..
 G    A      G     F#m      Bm
aku.. wes ngarepke kowe tenanan..
Em         A        D
malah mbok gawe dolanan..

[Ending:]
         G
nganti keringet lan.. 
A   G    F#m        Bm
eluhku netes dadi siji..
     Em     D
kowe ra ngerti
 A             Am          D
opo kabeh sing wes tak lakoni..
    G         
senadyan kowe 
A     G     F#m      Bm
milih lungo karo liyane..
    Em       A          G  Gm
aku ikhlas.. ngenteni kowe..
    G        A          D
aku ikhlas.. ngenteni kowe..