Wegah Lali – Tulus Ati


[Intro :]
E
A B E B
C#m F#m B E

[Verse I:]
A
aku koyongene
B
sing opo anane
E
pingin nyenengke kowe
B C#m
ora ngerti carane
F#m
aku kudu piye
B
aku kudu piye
E
ben iso nyenengke kowe..

[Reff :]
A
sepurane yen awakku
B
durung iso dadi opo
E
sing mbok karepke tresnoku
B C#m
kuwi akeh kurange
F#m B
pancen aku koyongene kahanane
E
kuwi yo mung dinggo kowe..

A
sing tak karepke kowe
B
nompo aku opo anane
E
ojo mbanding-mbandingke
B C#m
aku karo liyane
F#m
sing jelas tresnoku
B
mung kanggo awakmu
E
tulus ati ning sliramu..

[Interlude:]
A B E B
C#m F#m B E
A B E B
C#m F#m B E

[Reff Man:]
A
sepurane yen awakku
B
durung iso dadi opo
E
sing mbok karepke tresnoku
B C#m
kuwi akeh kurange
F#m B
pancen aku koyongene kahanane
E
kuwi yo mung dinggo kowe..

A
sing tak karepke kowe
B
nompo aku opo anane
E
ojo mbanding-mbandingke
B C#m
aku karo liyane
F#m
sing jelas tresnoku
B
mung kanggo awakmu
E
tulus ati ning sliramu..

[Reff Woman:]
A
ora popo yen awakmu
B
durung biso dadi opo
E
sing tak karepke tresnomu
B C#m
ora akeh kurange
F#m
sing jelas tresnoku
B
yo mung kanggo kangmas
E
tulus ati ning awakmu..

A
aku yo mung nerimo kangmas
B
ikhlas tekan mati
E
bola bali tak kandani
B C#m
malah mblenjani janji
F#m
ra sah di baleni
B
ayo di lakoni
E
urip bareng dadi siji..

[Ending:]
A
ra sah di baleni
B
ayo di lakoni
E
urip bareng dadi siji..