Chord Gitar Wegah Lali Tulis Ati

Chord tulus ati - wegah lali
Kunci gitar tulus ati - wegah lali


[Intro :]
E
A  B  E  B
C#m F#m B  E

[Verse I:]
           A
aku koyongene
            B
sing opo anane
                 E
pingin nyenengke kowe
    B         C#m
ora ngerti carane
           F#m
aku kudu piye
           B
aku kudu piye
                    E
ben iso nyenengke kowe..

[Reff :]
             A
sepurane yen awakku
             B
durung iso dadi opo
                  E
sing mbok karepke tresnoku
     B        C#m
kuwi akeh kurange
             F#m           B
pancen aku koyongene kahanane
                      E
kuwi yo mung dinggo kowe..

                 A
sing tak karepke kowe
              B
nompo aku opo anane
                 E
ojo mbanding-mbandingke
    B       C#m
aku karo liyane
                 F#m
sing jelas tresnoku
                B
mung kanggo awakmu
                    E
tulus ati ning sliramu..

[Interlude:]
A  B  E  B
C#m F#m B  E
A  B  E  B
C#m F#m B  E

[Reff Man:]
             A
sepurane yen awakku
             B
durung iso dadi opo
                  E
sing mbok karepke tresnoku
     B        C#m
kuwi akeh kurange
             F#m           B
pancen aku koyongene kahanane
                      E
kuwi yo mung dinggo kowe..

                 A
sing tak karepke kowe
              B
nompo aku opo anane
                 E
ojo mbanding-mbandingke
    B       C#m
aku karo liyane
                 F#m
sing jelas tresnoku
                B
mung kanggo awakmu
                    E
tulus ati ning sliramu..

[Reff Woman:]
             A
ora popo yen awakmu
              B
durung biso dadi opo
                 E
sing tak karepke tresnomu
    B        C#m
ora akeh kurange
                 F#m
sing jelas tresnoku
                   B
yo mung kanggo kangmas
                   E
tulus ati ning awakmu..

                A
aku yo mung nerimo kangmas
               B
ikhlas tekan mati
              E
bola bali tak kandani
      B           C#m
malah mblenjani janji
              F#m
ra sah di baleni
           B
ayo di lakoni
                   E
urip bareng dadi siji..

[Ending:]
              A
ra sah di baleni
           B
ayo di lakoni
                   E
urip bareng dadi siji..