Kunci GItar Wandra Kangen Setengah Mati



intro :
Gm … Cm … D# . . . Gm Gm7


Gm
kerlap kerlip lintang . .
F
ono ring awang - awang
D# Gm
ngengetaken isun rikolo ambi riko

Gm F Cm
semilire angin ono ring wayah bengi
D# D
nambahi sepine ati … hang lagi dewekan . . .

int :
Gm Cm D# Gm

Gm
kerlap kerlip lintang . .
F
ono ring awang - awang
D# Gm
ngengetaken isun rikolo ambi riko

Gm F Cm
semilire angin ono ring wayah bengi
D# D
nambahi sepine ati … hang lagi dewekan . . .

[ reff : ]
Gm
duh nelongso rasane ati
Cm
pengen ketemu tapi sing biso
F
koyo dene mongso ketigo
Dm Gm
… ngarepne banyu udan teko

Gm
kangen iki setengah mati
Cm
mong riko hang biso nambani
F
sayang riko saiki nong endi
Dm Gm
… wis suwi sun nganten - nganteni

int :
Gm … Cm … F … Dm … Gm
D# . . . F … Dm … . Gm …
D# . . . F … Gm …

Gm
kerlap kerlip lintang . .
F
ono ring awang - awang
D# Gm
ngengetaken isun rikolo ambi riko

Gm F Cm
semilire angin ono ring wayah bengi
D# D
nambahi sepine ati … hang lagi dewekan . . .


kembali ke : reff

outro :
D# . . F … Gm7 . . Gm . .