Kunci Gitar Via Valen Sayang


[[Intro]]
A# C Am Dm Gm C F

F Am
Sayang opo kowe krungu
Dm
jerit e ati ku
Am
mengharap engkau kembali
A# C Am Dm
sayang nganti memutih rambutku
Gm C F
ra bakal luntur tresnoku

F
wes ta cobo ngelalekne jenengmu soko atiku
Am
sak tenan e ra ngapusi isih tresno sliramu
Dm
duko pujane ati nanging koe ora ngerti
Am
kowe wes tak wanti wanti malah jebul
A#
saiki koe mblenjani janji
Am Dm
jare sehidup semati nanging opo bukti
A# C
kowe medot tresnoku demi wedoan liyo
F
yowes ora popo insya Allah aku iso lilo

Dm Am A#
meh sambat kaleh sinten yen sampun mekaten
C F
merana uripku
A# C Am Dm
aku welasno kangmas aku mesakno aku
A# C
aku nangis nganti metu eluh getih putih

[[Chorus]]
F Am
sayang opo kowe krungu
Dm
jeri e ati ku
Am
mengharap engkau kembali
A# C Am Dm
sayang nganti memutih rambutku
A# C F
ra bakal luntur tresnoku

F
sayang opo krungu tangis e ati ku
Am
mengharap koe bali nang jero ati iki
Dm
nganti rambutku putih tangis eloh dadi getih
Am
mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci
A# C
aku marang sliramu jero ning ati
aku ra isoh ngapusi sak tenan e neng ati
A# C
mung kango sliramu cinta mu tetap abadi
F
selamanya sampai akhir hanyat ini

Dm Am A#
meh sambat kaleh sinten ye sampun mekaten
C F
merana uripku
A# C Am Dm
aku welasno kangmas aku mesakno aku
A# C
aku nangis nganti metu eluh getih putih


[[Chorus End]]
F Am
sayang opo kowe krungu
Dm
jeri e ati ku
Am
mengharap engkau kembali
A# C Am Dm
sayang nganti memutih rambutku
A# C F
ra bakal luntur tresnoku

F A#
percoyo opo bebujamu
C F
cintamu kan tetap abadi