Tekomlaku – Menungso Ora Toto

[Intro :] 
G  D
C  D  Bm  Em
C  D  G  D

[Verse I:]
       G                   D
cerito wingi tak tuliske dadi lagu
   C           D          G
mergo kahanane sing marai ngelu
 G                    
angin wengi sing nggregesi 
   D
njero awak iki
     C            D         G  D
sing marai netes eluh ono pipi..

  G         
soyo mrene, 
           D
soyo suwe aku mbok luwehke
    C              D           G
phendak dino anane mung rame wae
 G               
aku nrimo aku lilo 
    D
tresnoku mbok jarno
   C                D        G
Gusti tulung aku ikhlas orapopo..

    C        D     Bm            Em
aku sing gemati.. aku sing nresnani
         C              D        G
jare meh ngancani malah ngeliyo ati..

[Reff :]
            C            D
pas wingi kowe mblenjani janji
         Bm                    Em
ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
         C            D
tak nei ati ora ngerteni
         G
dasare kowe randue ati..

           C           D
aku ning kene mbok sepeleke
           Bm                 Em
ra tau nggatheke aku sing meduleke
       C           D       G
kowe kui cen menungso oratoto..

[Interlude:]
C  D  Bm  Em
C  D  G
C  D  Bm  Em
C  D  G  D

[Verse II:]
 G         
soyo mrene, 
          D
soyo suwe aku mbok luwehke
    C              D           G
phendak dino anane mung rame wae
 G                 
aku nrimo aku lilo 
    D
tresnoku mbok jarno
   C                D        G
Gusti tulung aku ikhlas orapopo..

    C        D     Bm            Em
aku sing gemati.. aku sing nresnani
         C              D        G
jare meh ngancani malah ngeliyo ati..

[Reff I :]
            C            D
pas wingi kowe mblenjani janji
         Bm                 Em
ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
         C            D
tak nei ati ora ngerteni
         G
dasare kowe randue ati..

           C           D
aku ning kene mbok sepeleke
           Bm                 Em
ra tau nggatheke aku sing meduleke
       C           D       G
kowe kui cen menungso oratoto..

[Reff II:]
            C            D
pas wingi kowe mblenjani janji
         Bm                 Em
ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
         C            D
tak nei ati ora ngerteni
         G
dasare kowe randue ati..

           C           D
aku ning kene mbok sepeleke
           Bm                 Em
ra tau nggatheke aku sing meduleke
       C           D       G
kowe kui cen menungso oratoto..
       C           D       G
kowe kui cen menungso oratoto..

[Ending:]
Em      C           D         G  D  G
 kabeh iki mung marai crito loro..