Kunci Gitar Syahiba Saufa Tibo Ati


[[Intro]] 
D  F#m G  A
D  F#m G  A

[[Verse I]]
D              F#m
 Temetese udan ring wayah dalu
G               D
Gawe isun enget larene
D              F#m
 Lare iku seru manis esemme
G              D
Gawe isun sing biso turu

     G
Sing biso turu
        D                 G
Mergo katon katonen, sing biso turu
        A
Mergo nahan.. kangen..

[[Reff]]
       D           F#m
Isun tibo ati.. yo nyang riko
           G
Sun ambyat ambyat arane
     A
Rino lan be..ngi..
       D           F#m
Isun tibo ati.. yo nyang riko
         G
Isun wis sing kanthi..
       A                D
Dino ketemune pelangine ati
F#m                 G   A
    Hu..  pelangine ati...

[[Verse I]]
D                 F#m
 Semono ugo hang isun rasakeno
G              D
Gelibegan sing biso turu
D                  F#m
 Ngenget riko gawe isun gemuyu
G              D
Koyo koyo sing ono maning

     G
Sing ono maning
           D
Wong hang isun kagumi
     G
Sing ono maning
              A
Wong hang sun ka..ngeni..

[[Interlude]]
Bm  F#m  G  D  A
Bm  F#m  G  A

[[Reff]]
       D           F#m
Isun tibo ati.. yo nyang riko
           G
Sun ambyat ambyat arane
     A
Rino lan bengi..
       D           F#m
Isun tibo ati.. yo nyang riko
         G
Isun wis sing kanthi..
       A                D   A
Dino ketemune pelangine ati..

[[Ending]]
       D           F#m
Isun tibo ati.. yo nyang riko
           G
Sun ambyat ambyat arane
         A
Rino lan bengi..
       D           F#m
Isun tibo ati.. yo nong riko
         G
Isun wis sing kanthi..
       A                D
Dino ketemune pelangine ati..

[[Outro]] 
F#m G  A  D