Sleman Receh – Banyu Moto

[Intro:] 
E  A  E  A
E  A  E  A

[Verse I:]
E         A
 Tembang iki..
    E                  F#m
Tak gawe.. mung kanggo kowe
            B      
Sing paling tak tenani 
         E
Nganti saiki..

E                 A
 tumetese banyu moto iki..
          F#m
sing dadi saksi..
              B              E
sumpah lan janji.. sehidup semati..

[Reff:]
E                        A
 sampai kapan kan kau buktikan..
         B                     E
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku
E                      A
 sampai mati kan ku pastikan..
           F#m
mergo mung kowe..
             B                 E
sing tak tresnani.. tekaning mati..

E
 cahyo lintang ing wengi
A               B
 nggawe ayeme ati..
            A
tambah ndedowo roso
                  B          E
kangen mring sliramu.. tresnaku..

[Interlude:] 
A  B  G#m C#m
F#m B  E

[Verse II:]
E                 A
 tumetese banyu moto iki..
          F#m
sing dadi saksi..
              B              E
sumpah lan janji.. sehidup semati..

[Reff:]
E                        A
 sampai kapan kan kau buktikan..
         B                     E
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku
E                      A
 sampai mati kan ku pastikan
           F#m
mergo mung kowe..
             B                 E
sing tak tresnani.. tekaning mati..

E                        A
 sampai kapan kan kau buktikan..
         B                     E
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku
E                          A
ho.. sampai mati kan ku pastikan
           F#m
mergo mung kowe..
             B                 E
sing tak tresnani.. tekaning mati..

[Ending:]
E
 cahyo lintang ing wengi
A               B
 nggawe ayeme ati..
            A
tambah ndedowo roso
                  B          E
kangen mring sliramu.. tresnaku..