Home » Blog » Not Angka Suwe Ora Jamu

Not Angka Suwe Ora Jamu

Not Pianika Suwe Ora Jamu
/ = Not oktav lebih tinggi

4 5  5 3  4 5
Suwe ora jamu,
3 4   4  5   3  4
Jamu godhong telo
5 7  7 1/ 1/ 7
Suwe ora ketemu
7 6  6 4   4 3 4 1/
Temu pisan ojo gelo
4 5  5 3  4 5
Suwe ora jamu,
3 4   4   4   5 3 4
Jamu godhong meniran
5 7  7 1/ 1/ 7
suwe ora ketemu
7 6  6 4   4 4  3 4 1/
Temu pisan dadi pikiran