Not Angka Pianika Tatu Didi Kempot

Catatan : / adalah not dengan oktav lebih tinggi


7. 7. 5/  4/ 5/  4/    5/   7. 5/4/ 5/   4/    5/
Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang
7        3     3      33 3     3    3 4/  1/
Nanging neng ati tansah kelingan

6   5/4/ 3 4/  4/ 5/4/ 3 2/   2/  3 4/  2/1/2/1/7.
Manise janji, janjimu kuwi, Nglarani ati
7. 7.  5/  4/5/4/5/  7.    5/    4/5/ 4/      5/
Senajan aku  loro, ning isih kuat nyonggo
7  3   3      3 3  4/7.1/
Tatu sing ono ndodo
1/2/   3 1/4/ 5/6 5/4/  3   2/ 2/  3  4/   2/  3
Perih rasane yen eling kowe angel tambane
7 7   65/ 6 7 6  6     5/4/37.1/  66  5/4/34/5/
Opo aku salah yen aku crito   opo anane   

7.         7.     7.      5/   3        4/
Wong sing neng sandhingmu
6     5/ 4/  3     2/  2/ 3  4/7 5/65/
Ben melu krungu, Piye tenane