Migga Sadewa – Kebacut Nyaman


[Intro :]
E
A B G#m C#m
F#m B E F E E7

[Verse I:]
F#m B
ket mbiyen kae
E C#m
sak wise kelangan kowe
F#m B
ra ono apike
E E7
iseh podo kahananku..

F#m B
iseh kerep mbayangke
E C#
lucu polah tingkahmu
F#m B E
sing nggawe aku sayang..

[Intro:]
A B E E7

F#m B
ra ngerti tekan kapan
E C#m
aku ra karuan
F#m B
nek kelingan kowe
E E7
aku malah tambah sayang..

F#m B
tresno ra bakal tekan
E C#
kowe kebacut ilang
F#m B E E7
sak tenane aku iseh ngeman..

A G#m
tak coba ra perduli
F#m E
ning ati ra iso diapusi
A G#m
iseh gelem mbaleni
F#m
ning kowe kepiye
B E E7
aku ra ngerti..

[Reff :]
A
uwes tak cubo
B G#m
kanggo nglalekno
C#m F#m
nanging iseh ono
B
roso tresno iki
E E7
aku iso ngopo..

A B G#m
jujur aku wegah kelangan
C#m F#m
aku iseh sayang
B E E7
aku wes kebacut nyaman..

[Interlude:]
F#m G#m A E
F#m G#m A B

[Verse II:]
A G#m
tak coba ra perduli
F#m E
ning ati ra iso diapusi
A G#m
iseh gelem mbaleni
F#m B E E7
ning kowe kepiye aku ra ngerti..

[Reff I:]
A
uwes tak cubo
B G#m
kanggo nglalekno
C#m F#m
nanging iseh ono
B
roso tresno iki
E E7
aku iso ngopo..

A B G#m
jujur aku wegah kelangan
C#m F#m
aku iseh sayang
B E E7
aku wes kebacut nyaman..

[Reff II:]
A
uwes tak cubo
B G#m
kanggo nglalekno
C#m F#m
nanging iseh ono
B
roso tresno iki
E E7
aku iso ngopo..

[Ending:]
A B G#m
jujur aku wegah kelangan
C#m F#m
aku iseh sayang
B E
aku wes kebacut nyaman..

Artis : Migga Sadewa
Album : Kebacut Nyaman
Dirilis : 2019
Genre : Pop