Connect with us

D

Kunci Gitar Sugeng Dalu Deni Caknan

Avatar

Published

on

Chordindi

[[Intro]]
Dm G C Am
Dm G C G

       C
Sugeng dalu
Dm         G            C
..Ati sing biyen tau ngelarani
Dm           -Em   F
..Wis suwe we ra rene
                      G
We lungo mung masalah sepele
             C  G
We golek liyane

       C
Tambah loro
Dm         G            C
..Yakin we teko nambahi sengsoro
Dm             Em  F
..Ngrusak tatanan ati
            F
Sing wis pingin lali
  G                     C     C7
karo gedhe dhuwure balunganmu


         Dm              F
Aku wis ora gagas kata luka
          C                    C
Wis cukup wingi ra pengen mbaleni
    Dm              F
Mario lehmu dolanan ati
        G                  G
Wis wayahe we kapok mblenjani

[[Reff]]
              F
    Udan tangise ati
    G                   Em
    .. Saiki wes rodo terang
    A                    F
    .. Masio iseh kadang kelingan
    G                         C
    .. Kowe seng tak sayang-sayang

      C7           F
    Saiki mung cerito loro
    G                            Em
    .. Mpun kadung mbekas ning dodo
    A                       F
    .. Perihe ati sing mbok paringi
    G                         C      G
    .. Wis cukup ra bakal tak baleni

[[Musik]]

C F Dm G
Em A Dm G C C7


         Dm              F
Aku wis ora gagas kata luka
          C                    C
Wis cukup wingi ra pengen mbaleni
    Dm              F
Mario lehmu dolanan ati
        G                  G
Wis wayahe we kapok mblenjani

[[Reff]]
              F
    Udan tangise ati
    G                   Em
    .. Saiki wes rodo terang
    A                    F
    .. Masio iseh kadang kelingan
    G                         C
    .. Kowe seng tak sayang-sayang

      C7           F
    Saiki mung cerito loro
    G                            Em
    .. Mpun kadung mbekas ning dodo
    A                       F
    .. Perihe ati sing mbok paringi
    G                         C
    .. Wis cukup ra bakal tak baleni
            F                G
    Perihe ati sing mbok paringi
            C
    Ora tak baleni

[[Outro]]
C

Click to comment

Leave a Reply

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Daftar Chord

Tentang Chordindi

Chordindi adalah situs kunci gitar, chord gitar, Info dan Lirik lagu, info gitar dan Alat Musik, Tips dan tutorial tentang gitar dan alat musiklainnya. Support terus situs ini agar kami bisa memberikan yang terbaik untuk pengunjung Chordindi.

– Albabbarrosa Media Network –


Albabbarrosa


Chordbarbar


Enterha | Enter The Game. Dont Afk

CHORDINDI.COM

Left Menu Icon
Chordindi