P,  Pendhoza

Kunci Gitar Pendhoza Sabar Kelara Lara


[[Intro]]
Fm  C# G# D#
Fm  C# G# D#

[[Reff]]
      Fm       C#
Sabar kelora-lora
       G#        D#
Amergo sliramu lungo
   Fm         C#
Raiso tepa slira
       G#            D#
Kowe lungo ro wong liyo

      Fm       C#
Sabar Keloro-loro
       G#        D#
Amergo sliramu lungo
   Fm         C#
Raiso tepa slira
       G#            D#
Kowe lungo ro wong liyo

 Fm      C#
Opo aku iki..
 G#          D#
Ora sugih banda
      Fm      C#
Yen kui alesanmu
    G#     D#      Fm
Aku ikhlas lan nerimo..

[[Rap]]
Fm                 C#
 yen kelingan sliramu
                G#
marake sirah ngelu
               D#
koe nglungani aku  
                 Fm
pisah marang awakku
               C#
lunga tanpo alesan
             G#
gawe aku kelaran
             D#
dasare koe payu 
                Fm
opo pancen gampangan
                  C#
dalan tresnaku bundet 
                G#
pikiranku wes ruwet
                    D#
mending aku ngelalekke 
                      Fm
golek tresna sing liyane
                   C#
yen sambat karo kanca
                  G#
enenge mung kon sabar
             D#
atiku dudu bata 
                      Fm
sing ra gampang iso ambyar

[[Reff]]
      Fm       C#
Sabar Keloro-loro
       G#        D#
Amergo sliramu lungo
   Fm         C#
Raiso tepa slira
       G#            D#
Kowe lungo ro wong liyo

 Fm      C#
Opo aku iki..
 G#          D#
Ora sugih banda
      Fm      C#
Yen kui alesanmu
    G#     D#      Fm
Aku ikhlas lan nerimo..

[[Rap]]
Fm                C#
 sabar ikhlas nerima 
             G#
yo wes ora popo
                   D#
yen pancen kui jodone 
                Fm
yo mesti dibalekno
             C#            G#
jane atiku lara ning ora popo 
                 D#
kabeh iki tak tampa 
                 Fm
salahmu tak ngapuro
                  C#           G#
rasa ning njero dada ngampet loro
             D#
kowe malah lunga 
                  Fm
lunga karo wong liyo
               C#
opo pancen dalane 
              G#
koe dudu jodohku
                 D#
duh gusti paringono 
                        Fm
dalan padang mring hambamu..

[[Reff I]]
      Fm       C#
sabar Keloro-loro
       G#        D#
amergo sliramu lungo
   Fm         C#
raiso tepa slira
       G#            D#
kowe lungo ro wong liyo
 Fm      C#
opo aku iki..
 G#          D#
ora sugih banda
      Fm      C#
yen kui alesanmu
    G#     D#      Fm
aku ikhlas lan nerimo..

[[Reff]]
      Fm       C#
sabar Keloro-loro
       G#        D#
amergo sliramu lungo
   Fm         C#
raiso tepa slira
       G#            D#
kowe lungo ro wong liyo
 Fm      C#
opo aku iki..
 G#          D#
ora sugih banda
      Fm      C#
yen kui alesanmu
    G#     D#      Fm
aku ikhlas lan nerimo..

[[Ending]]
 Fm      C#
opo aku iki..
 G#          D#
ora sugih banda
      Fm      C#
yen kui alesanmu
    G#     D#      Fm
aku ikhlas lan nerima..

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Left Menu Icon
Chordindi