N,  NDX A.K.A

Kunci Gitar NDX A.K.A Banyu Surgo


[[Intro]]
C  G  Am 
Em  F  C  G

[[Chorus]]
    C              G
Yen sedino ora ngombe banyu pekok
Am               Em             F
Awak rasane lungkrah koyo digebuki
           C      
Pikirane semrawut 
  G
dadi soyo ora nggenah..

[[Intro]] 
C  G  Am 
Em  F  C  G

    C              G
Yen sedino ora kambon banyu surgo
Am                    Em 
Malah mung nglangut dewe 
              F
koyo bocah pekok
        C            G
Uteke dadi mikir bongso perkoro
            C
sing ora cetho..

[[Verse I]]
C
 Ayo ngumpul dadi siji
G
 Seduluran tekan mati
Am
 karanganyar jogjakarta
Em
 Jangan lupa bahagia
F
 Ayo uwul sak kuate
C
 Ndene-ndene ayo ngombe
G
 Lalekno masalahmu
G
mending goyang bareng aku

C
 Ojo lali campurane
G
 Ben ora pengar ciune
Am
 Penak mabur nang angkasa
Em
 Dikancani banyu surga
F
 Nek kowe rumangsa
C
 NDX A.K.A familia
G
 ayo mabuk bareng
G
dunia milik kita bersama

[[Pre Chorus]]
Am     Em
 Ora eling perkorone
F             C
 Yen lagi mumbul-mumbul
Am              Em
 Ndem-ndeman ngasi tekan wengi
F             G
 Ra nggagas sopo wae...

[[Chorus]]
    C              G
Yen sedino ora ngombe banyu pekok
Am               Em             F
Awak rasane lungkrah koyo digebuki
           C      
Pikirane semrawut 
  G
dadi soyo ora nggenah

    C              G
Yen sedino ora kambon banyu surgo
Am                    Em 
Malah mung nglangut dewe 
              F
koyo bocah pekok
        C            G
Uteke dadi mikir bongso perkoro
            C
sing ora cetho..

[[Verse II]]
C
 Tresno kui ora penting
G
 Ati cidro loro mikir
Am
 Ngurusi dapuranmu
Em
 Marai ngelu utekku
F
 Dituruti opo wae
C
 Njaluk mercy tak tembuske
G
 Nek reklunga tak nggo dewe
G
tak ijolke ciu wae

C
 Untung wae ati iki
G
 Gaweane sing kuoso
Am
 Cubo neng madein chino
Em
 Remuk pastoktinggal lungo
F
 Akeh wedok nyeraki
C
 Aku bingung le milihi
G
 Nganti senat senut
G
aduh pusing pala berbie

[[Pre Chorus]]
Am     Em
 Ora eling perkorone
F             C
 Yen lagi mumbul-mumbul
Am              Em
 Ndem-ndeman ngasi tekan wengi
F             G
 Ra nggagas sopo wae...

[[Chorus]]
    C              G
Yen sedino ora ngombe banyu pekok
Am               Em             F
Awak rasane lungkrah koyo digebuki
           C      
Pikirane semrawut 
  G
dadi soyo ora nggenah

    C              G
Yen sedino ora kambon banyu surgo
Am                    Em 
Malah mung nglangut dewe 
              F
koyo bocah pekok
        C            G
Uteke dadi mikir bongso perkoro
            C
sing ora cetho

[[Verse III]]
C
 Aku ngombe kowe ngombe
G
 nek wes penah rasah rese
Am
 nek iseh kurang ciune
Em
 mending utang basir wae
F
 jatah preman sak parkire
C
 tambah sing susah batine
G
rasah nangis mergo tresno
G
ning sandingmu ono konco

C
 Gampang teler pulang kewer
G
 Mlakune wes keser-keser
Am
 utekku yo melu geser
Em
 ndelok dangdut langsung nyawer
F
 teko ngomah balang sapu
C
 bojo nesu aku mlayu
G
mending aku tuku ciu
G
Ngombe bareng sedulurku

[[Pre Chorus]]
Am     Em
 Ora eling perkorone
F             C
 Yen lagi mumbul-mumbul
Am              Em
 Ndem-ndeman ngasi tekan wengi
F             G
 Ra nggagas sopo wae...

[[Chorus]]
    C              G
Yen sedino ora ngombe banyu pekok
Am               Em             F
Awak rasane lungkrah koyo digebuki
           C      
Pikirane semrawut 
  G
dadi soyo ora nggenah

    C              G
Yen sedino ora kambon banyu surgo
Am                    Em 
Malah mung nglangut dewe 
              F
koyo bocah pekok
        C            G
Uteke dadi mikir bongso perkoro
            C
sing ora cetho..

[[Chorus]]
    C              G
Yen sedino ora ngombe banyu pekok
Am               Em             F
Awak rasane lungkrah koyo digebuki
           C      
Pikirane semrawut 
  G
dadi soyo ora nggenah

    C              G
Yen sedino ora kambon banyu surgo
Am                    Em 
Malah mung nglangut dewe 
              F
koyo bocah pekok
        C            G
Uteke dadi mikir bongso perkoro
            C
sing ora cetho..

[[Chorus Akhir]]
    C              G
Yen sedino ora ngombe banyu pekok
Am               Em             F
Awak rasane lungkrah koyo digebuki
           C      
Pikirane semrawut 
  G
dadi soyo ora nggenah
    C              G
Yen sedino ora kambon banyu surgo
Am                    Em 
Malah mung nglangut dewe 
              F
koyo bocah pekok
        C            G
Uteke dadi mikir bongso perkoro
            C
sing ora cetho..



Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Left Menu Icon
Chordindi