Connect with us

H

Kunci Gitar Dalan Liyane Hendra Kumbara

Avatar

Published

on

Chordindi

[[Intro]]
F  G  C Em Am A
Dm  G    C

C           G                 C
Sopo seng kuat nandang kahanan
A                Dm
Sopo seng ora kroso kelangan
F              G             Em
Ditinggal pas sayang sayange
        A          Dm
Pas lagi jeru jerune
     G           C
Kowe milih dalan liyane

[[Interlude]]
Fm C

                    C
Sopo seng kuat ditinggal lungo
A                  Dm
Sopo seng atine ora loro
F             G           Em
Kenangan sing wis tak lakoni
            A         Dm
Tak simpen neng njero ati
         G          C
Dewe wes ra dadi siji

[[Reff]]

              F
Yowes ben tak lakoni nganti
         G
Sak kuat kuate ati
                C
Pesenku mung siji
G          Am
Seng ngati-ati
A             Dm
Isoku mung mendem
              G
Esuk tekan sonten
              C
Mergo sadar diri kulo
              C7
Dudu sinten sinten
                F
Yowes ben mung tak pendem roso
          G
Seng ono neng njero dodo
                 C
Tetep tak dongakno
    G        Am
Mugo urip mulyo
 A            Dm
Isoku mung nyuwun
             G
Mugo ora getun
                       C
Cekap semanten maturnuwun

[[Musik]]
F   G  C   Em   Am   A
             Dm  G   C


[[Reff]]
              F
Yowes ben tak lakoni nganti
          G
Sak kuat kuate ati
            C
Pesenku mung siji
G           Am
Seng ngati-ati
  A         Dm
Isoku mung mendem
               G
Esuk tekan sonten
                C
Mergo sadar diri kulo           
                  C7
Dudu sinten sinten
                F
Yowes ben mung tak pendem roso
          G
Seng ono neng njero dodo
           C
Tetep tak dongakno
   G          Am
Mugo urip mulyo
 A             Dm
Isoku mung nyuwun
            G
Mugo ora getun     
                       C
Cekap semanten maturnuwun
A              Dm
Isoku mung nyuwun
          G
Mugo ora getun       
                       C
Cekap semanten maturnuwun

Click to comment

Leave a Reply

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Daftar Chord

Tentang Chordindi

Chordindi adalah situs kunci gitar, chord gitar, Info dan Lirik lagu, info gitar dan Alat Musik, Tips dan tutorial tentang gitar dan alat musiklainnya. Support terus situs ini agar kami bisa memberikan yang terbaik untuk pengunjung Chordindi.

– Albabbarrosa Media Network –


Albabbarrosa


Chordbarbar


Enterha | Enter The Game. Dont Afk

CHORDINDI.COM

Left Menu Icon
Chordindi