Connect with us

A

Kunci Gitar Aftershine Feat. Damara De Yowes Modaro

Avatar

Published

on

Chordindi

[[Intro]]
C  D  Bm  Em  Am  D  G

[[Verse I]]
               C
Rino ing wayah wengi..
D                    G           D
 Aku eling kowe sek mbiyen ngancani
Em                     Am
 Susah seneng dilakoni bebarengan
         D                   G
Tanpo terpikirkan akhire bubaran..

[[Intro]]
C  D  G

                  C
Atiku loro njobo njerone ambyar
D                  
 Nyawang sliramu.. 
        G         D
Andang nduwe gandengan
Em                 Am
 Iki ati udu bahan nggo dolanan
       D                     G    D
Aku trimo ngalah mugo kowe bungah..

[[Reff]]
          G       
Mbok yo tulung sadaro 
      D
ojo sepenake dewe
     Em             
kiro-kiro ra tresno 
        Bm
ora kok ngene carane
      C
waton ninggal lungo..
        G
gandeng karo wong liyo
       Am                    D
Yowes ora popo.. karma iseh ono..
          G
Yowes modaro..

[[Interlude]]
C  D  Bm  Em  Am  D  G

[[Verse II]]
                 C
Opo kowe ora ngrumangsani..
D                G        D
 Aku merjuangke isuk awan wengi
Em                      Am
 Golek rejeki tak nggo ndandani
        D                      G
Basan kowe dadi lali sek ngancani..

[[Cewe]]
  C          D   
Sepurane kangmas.. 
 G      D     Em
Aku ninggal lungo
 Am          D             G
Aku sadar.. aku wes ngelarani..
C       D          Bm  B
 Aku yo pingin bahagia..
  Am                     D
Jujur kesel melarat urip rekoso..


[[Reff]]
          G       
Mbok yo tulung sadaro 
      D
ojo sepenake dewe
     Em             
kiro-kiro ra tresno 
        Bm
ora kok ngene carane
      C
waton ninggal lungo..
        G
gandeng karo wong liyo
       Am                    D
Yowes ora popo.. karma iseh ono..
          G
Yowes modaro..

[[Ending]]
    G          D
Sadaro.. ojo sepenake dewe
     Em            
Kiro-kiro ra tresno 
        Bm
ora kok ngene carane
      C
waton ninggal lungo..
        G
Gandeng karo wong liyo
       Am                    D
Yowes ora popo.. karma iseh ono..
        G
Yowes modaro...

Click to comment

Leave a Reply

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Daftar Chord

Tentang Chordindi

Chordindi adalah situs kunci gitar, chord gitar, Info dan Lirik lagu, info gitar dan Alat Musik, Tips dan tutorial tentang gitar dan alat musiklainnya. Support terus situs ini agar kami bisa memberikan yang terbaik untuk pengunjung Chordindi.

– Albabbarrosa Media Network –


Albabbarrosa


Chordbarbar


Enterha | Enter The Game. Dont Afk

CHORDINDI.COM

Left Menu Icon
Chordindi