Sadar Diri – AKD Band Feat Agung Pradanta, Icha Eviana

[Intro:] 
Bb C  Am  Dm
Bb C

[Verse I:]
    F            Am
cen aku sing keleru
    Bb        F
nggugu omonganmu
Gm              C
aku tak sing ngalah
        F
wes ora betah..

    Gm          C
yen tak terus-teruske
 Am           Dm
aku mung loro dewe
  Gm
cukup semene
 C       F
tak bubarke..

    F          Am
cen bener kandaku
    Bb         F
cen leres pikirku
  Gm             C      F
tekamu mung nglarani atiku..

   Gm          C
ra bakal tak baleni
 Am         Dm
opo meneh dadi siji
  Gm
cukup reti 
     C          F
ben Gusti sing mbiji..

[*]
    Bb           C
sok kowe bakal ngerti
  Am            Dm
loro sing tak rasakke
      Bb
cukup semene 
   C        F
ra tak teruske..

[Reff :]
     Bb          C
sewu siji sing purun nompo
    Am         Dm
yen lakumu nggawe loro
  Bb         C        F
bolan-baleni dolanan ati..

 Bb            C
aku pancen ra sempurna
  Am           Dm
ndue ku mung setia
       Bb
ra sah nggetuni
      C        F
dinggo sadar diri..

[Intro:] 
Bb C  Am  Dm 
Bb C  F

[*]
    Bb           C
sok kowe bakal ngerti
  Am            Dm
loro sing tak rasakke
      Bb
cukup semene 
   C        F
ra tak teruske..

[Reff :]
     Bb          C
sewu siji sing purun nompo
    Am         Dm
yen lakumu nggawe loro
  Bb         C        F
bolan-baleni dolanan ati..

 Bb            C
aku pancen ra sempurna
  Am           Dm
ndue ku mung setia
       Bb
ra sah nggetuni
      C        F
dinggo sadar diri..

[Verse Female:]
Bb       C
.. aku sadar diri
   Am           Dm
ku sing dolanan ati
Bb           C
.. gawe gelo atimu
   F
nyuwun pangapuramu..

Bb              C
.. ra bakal tak baleni
 Am             Dm
aku sing ngelarani
         Bb
pinginku siji
    C             F
bebarengan koyo wingi..

[Reff End:]
     Bb          C
sewu siji sing purun nompo
    Am         Dm
yen lakumu nggawe loro
  Bb         C        F
bolan-baleni dolanan ati..

 Bb            C
aku pancen ra sempurna
  Am           Dm
ndue ku mung setia
       Bb
ra sah nggetuni
      C        F
dinggo sadar diri..
       Gm       C
ra sah nggetuni..
             Bb  F
dinggo sadar diri..