Kunci Gitar Dalan Liyane Hendra Kumbara

Chordindi

[[Intro]]
F  G  C Em Am A
Dm  G    C

C           G                 C
Sopo seng kuat nandang kahanan
A                Dm
Sopo seng ora kroso kelangan
F              G             Em
Ditinggal pas sayang sayange
        A          Dm
Pas lagi jeru jerune
     G           C
Kowe milih dalan liyane

[[Interlude]]
Fm C

                    C
Sopo seng kuat ditinggal lungo
A                  Dm
Sopo seng atine ora loro
F             G           Em
Kenangan sing wis tak lakoni
            A         Dm
Tak simpen neng njero ati
         G          C
Dewe wes ra dadi siji

[[Reff]]

              F
Yowes ben tak lakoni nganti
         G
Sak kuat kuate ati
                C
Pesenku mung siji
G          Am
Seng ngati-ati
A             Dm
Isoku mung mendem
              G
Esuk tekan sonten
              C
Mergo sadar diri kulo
              C7
Dudu sinten sinten
                F
Yowes ben mung tak pendem roso
          G
Seng ono neng njero dodo
                 C
Tetep tak dongakno
    G        Am
Mugo urip mulyo
 A            Dm
Isoku mung nyuwun
             G
Mugo ora getun
                       C
Cekap semanten maturnuwun

[[Musik]]
F   G  C   Em   Am   A
             Dm  G   C


[[Reff]]
              F
Yowes ben tak lakoni nganti
          G
Sak kuat kuate ati
            C
Pesenku mung siji
G           Am
Seng ngati-ati
  A         Dm
Isoku mung mendem
               G
Esuk tekan sonten
                C
Mergo sadar diri kulo           
                  C7
Dudu sinten sinten
                F
Yowes ben mung tak pendem roso
          G
Seng ono neng njero dodo
           C
Tetep tak dongakno
   G          Am
Mugo urip mulyo
 A             Dm
Isoku mung nyuwun
            G
Mugo ora getun     
                       C
Cekap semanten maturnuwun
A              Dm
Isoku mung nyuwun
          G
Mugo ora getun       
                       C
Cekap semanten maturnuwun