Chord Didi Kempot Taman Jurug

chord gitar taman jurug didi kempot
[Intro]
Am Dm E Am
Am Dm E Am
[Verse]
 Am                         Dm
Ning Kutho Solo, muda lan mudi
            E                          Am
Ing Taman Jurug ing pinggir Bengawan Solo
Am                         Dm
Muda lan mudi, awan lan mbengi
          E                         Am Dm Em Am
Do suko-suko, nanging ojo ngiket janji

[Chorus]
Am                                     Dm
Cahyaning bulan, nrajang pucuk ing cemara
              E                           Am
Angin kang teko, sasat nggowo gending tresno
Am                                  Dm
Banyu Bengawan, sinorot cahyaning bulan
           E                         Am
Lir sewu dian, alerap nggugah kenangan
 Am                         Dm
Ngersakke nopo, mung sarwo ono
             E                       Am
Ning Taman Jurug, taman endah Kutho Solo
 Am                      Dm
Papan Kreasi, muda lan mudi
            E                      Am
Sing tuwo-tuwo welinge jo nganti lali

[Interlude]
Am Dm E Am
Am Dm E Am
[Verse]
 Am                         Dm
Ning Kutho Solo, muda lan mudi
            E                          Am
Ing Taman Jurug ing pinggir Bengawan Solo
Am                         Dm
Muda lan mudi, awan lan mbengi
          E                         Am Dm Em Am
Do suko-suko, nanging ojo ngiket janji

[Chorus]
Am                                     Dm
Cahyaning bulan, nrajang pucuk ing cemara
              E                           Am
Angin kang teko, sasat nggowo gending tresno
Am                                  Dm
Banyu Bengawan, sinorot cahyaning bulan
           E                         Am
Lir sewu dian, alerap nggugah kenangan
 Am                         Dm
Ngersakke nopo, mung sarwo ono
             E                       Am
Ning Taman Jurug, taman endah Kutho Solo
 Am                      Dm
Papan Kreasi, muda lan mudi
            E                      Am
Sing tuwo-tuwo welinge jo nganti lali