Chord Didi Kempot Pamer Bojo

chord gitar pamer bojo didi kempot

[Intro]
C F C Am Em
F G Em Am
F G C G

[Verse]
        C           F            C
koyo ngene rasane wong nandang kangen
       Am                 Em
rino wengi atiku rasane peteng
F          G    Em           Am
tansah kelingan kepengen nyawang
    F       Dm          G
sedelo wae uwis emoh tenan...

F G
          C        F       C
cidro janji tegane kowe ngapusi
           Am                   Em
nganti seprene  suwene aku ngenteni
F           G       Em       Am
nangis batinku nggrantes uripku
         F          G          C
teles kebes netes eluh ning dodhoku

Musik :
AmEm F G C G

[Chorus]
  C          Em
Dudu klambi anyar
            F
sing ning njero lemariku
    Dm
nanging bojo anyar
            G
sing mbo pamerke ning aku

[Interlude]
F G C G

[Verse]
  C           Em
dudu wangi mawar
           F
sing tak sawang ning mripatku
   Dm
nanging kowe lali
          G
nglarani wong koyo aku


#
F           G
ning opo seneng aku
Em               Am
yen mung nggawe laraku
   F          G          C     G
pamer bojo anyar ning ngarepku

[Interlude]
Am  Em  F G C
Am Em F G C G

*
          C        F       C
cidro janji tegane kowe ngapusi
           Am                   Em
nganti seprene  suwene aku ngenteni
F           G       Em       Am
nangis batinku nggrantes uripku
         F          G          C
teles kebes netes eluh ning dodhoku

Musik :
Am Em F G C G

[Chorus]
  C           Em
Dudu klambi anyar

             F
sing ning njero lemariku
    Dm
nanging bojo anyar
            G
sing mbo pamerke ning aku

[Interlude]
F G C G

[Verse]
  C           Em
dudu wangi mawar
           F
sing tak sawang ning mripatku
   Dm
nanging kowe lali
          G
nglarani wong koyo aku


#
F           G
ning opo seneng aku
Em               Am
yen mung nggawe laraku
   F          G          C     G
pamer bojo anyar ning ngarepku

  F          G          C      G
pamer bojo anyar ning ngarepku

[Outro]
C