Chord Didi Kempot Ojo Lungo

Chord gitar ojo lungo didi kempot
[Intro]
G Bm C D

[Verse 1]
G              Em
Durung lego roso jroning dodo
C                    D
Durung mari rasane kangenku
G                 Em
Lagi pethuk sak kedepan moto
C                     D       C#
Isih durung biso kanggo tombo

[Pre-Chorus]
Em      C
Ojo   ojo
 D            G         Em
ojo lungo ninggal aku meneh
 C     G        D         G
Yen lungo gowo sisan atiku

[Interlude]
G Am Bm C G G G

[Chorus]
Bm         C
Ra biso aku ora biso
D                G
Ngapusi rasane ati
Em                  Am
Bola bali wis tak lalekke
D                    G  C D G
Malah tansah eling wae

[Verse 2]
        G     Em
Sak umpomo kowe mangerteni
C                     D
Sewu loro klumpuk dadi siji
G                  Em
Pirang taun nggonku nutup ati
C                          D
Mung tekamu sing tansah tak anti

[Pre-Chorus]
Em      C
Ojo   ojo
 D            G         Em
ojo lungo ninggal aku meneh
 C     G        D         G
Yen lungo gowo sisan atiku

[Interlude]
G Am Bm C G G G

[Chorus]
Bm         C
Ra biso aku ora biso
D                G
Ngapusi rasane ati
Em                  Am
Bola bali wis tak lalekke
D                    G  C D G
Malah tansah eling wae

[Verse 2]
        G     Em
Sak umpomo kowe mangerteni
C                     D
Sewu loro klumpuk dadi siji
G                  Em
Pirang taun nggonku nutup ati
C                          D
Mung tekamu sing tansah tak anti

[Outro]
Em       C
Ojo    ojo
 D            G         Em
ojo lungo ninggal aku meneh
 C     G        D         G  D G
Yen lungo….gowo sisan atiku
 C     G        D        G
Yen lungo….gowo sisan atiku