Chord Didi Kempot Lali Dalane

Chord gitar lali dalane didi kempot
[Intro]
Am F Dm Am
Dm Am F G Am

[Verse]
Am           G
Bubrah saiki bubrah
Dm                      Am
Ajur mujur wutuh dadi pecah
Dm          Am
Rusak saiki uwis ora genah
     F                     E   Dm E
Kowe lali janjimu naliko nikah…
Am          G
Pisah saiki pisah
Dm                   Am
Aku karo kowe uwis pisah
Dm                 Am
Kembang sing tak tandur ono omah
     F           E        Am
Mati alum koyo atiku sing susah

[Interlude]
Dm Am E Am

[Chorus]
Am Bm C               G
………………Saiki kowe kuwi tak umpamake
     F                       C  Am
Koyo wong mlaku wis Lali Dalane
Am Bm C              G
………………Aku dewe saiki paribasane
     F                  G
Koyo langit ora ono bumine
   F       C
Bubrah saikine bubrah
     G              F      C   E
Kowe lali janjimu naliko nikah

[Interlude]
Am E Dm Am
Dm Am F G Am

[Verse]
Am          G
Pisah saiki pisah
Dm                 Am
Aku karo kowe uwis pisah
Dm                  Am
Kembang sing tak tandur ono omah
      F         E         Am
Mati alum koyo atiku sing susah

[Interlude]
Dm Am E Am

[Chorus]
Am Bm C               G
………………Saiki kowe kuwi tak umpamake
        F                    C  Am
Koyo wong mlaku wis Lali Dalane
Am Bm C              G
………………Aku dewe saiki paribasane
       F                     G
Koyo langit ora ono bumine…
 F              C
Bubrah saikine bubrah
      G            F      C E Am
Kowe lali janjimu naliko nikah
  F              C
Bubrah saikine bubrah
     G              F            C   E
Aku karo kowe uwis ora urip sak omah…

[Outro]
Am E Am