Chord Didi Kempot Pasar Klewer

Chord gitar pasar klewer didi kempot
[Intro]
G D D G
G D D G D

[Verse 1]
   G
Singosaren coyudan, dadi pusat pertokoan
                  Am
Wayah sore rame tenan, cilik gede podo kumpul, rambut dowo nganti gundhul
          D          G   D
persis koyo warung gaul...

[Verse 2]
         G
Ireng putih nganti pirang, do melu model sekarang
             Am
jarene kemajuan, dandanane gal ugalan, polahe ora karuhan
      D           G
e…e e koyo wong edan

[Interlude]
Am D G

[Chorus]
       G
Ning pasar klewer kutho solo
                   G/B            D
jare blonjo pamite kok ngumbah moto
    D
pasare iye..iye…rame tenan
                                      G   D
sek desekan, nanging jo nganti grayangan
       G
Ning pasar klewer kutho solo
                  G/B         D
kowe rugi tiwas teko ora blonjo
    D
pasare iye…iye…komplit tenan
                            G
pengin opo ning kono mesti ono

[Interlude]
C G Am D G
C G Am D G

[Verse 2]
         G
Ireng putih nganti pirang, do melu model sekarang
             Am
jarene kemajuan, dandanane gal ugalan, polahe ora karuhan
      D           G
e…e e koyo wong edan

[Chorus]
       G
Ning pasar klewer kutho solo
                   G/B            D
jare blonjo pamite kok ngumbah moto
    D
pasare iye..iye…rame tenan
                                      G   D
sek desekan, nanging jo nganti grayangan
       G
Ning pasar klewer kutho solo
                  G/B         D
kowe rugi tiwas teko ora blonjo
    D
pasare iye…iye…komplit tenan
                            G
pengin opo ning kono mesti ono

[Outro]
           D          G
(Pasar klewer kutho solo)
         D          G
(pancen kondang kaloko)
           D          G
(pasar klewer kutho solo)
          D            G
(kulo nonton pancen nyoto)