Chord Didi Kempot Iki Weke Sopo

chord gitar iki weke sopo didi kempot
[Intro]
C F C G C G

[Verse]
     C
Wong yen lagi gandrung
                         G
Ra perduli mbledhose gunung
     G
Wong yen lagi naksir
                          C
Ra perduli yen perang nuklir

   C
Nadyan lagi bokek
                     F
Direwangi nretek nretek
             C
Jarene wis jodo
     G                C
Opo opo duwe’e wong loro

      C
Wong yen lagi kepiket
                      G
Ra perduli ndunyo kiamat
     G
Wong yen lagi nyenengi
                     C
Ra perduli lagi inflasi

   C
Nadyan ra duwe duwit
                    F
Direwangi kredat kredit
             C
Jarene wis jodo
     G              C
Opo opo kudu wong loro

[Interlude]
F C G  C
[Chorus]

        C
(irung mbangir, weke sopo mas?)
                      G
irung mbangir yo duwekmu
         G
(lambe tipis, weke sopo mas?)
                    C
lambe tipis yo duwe’mu
            C
(janggut nyathis, weke sopo mas?)
                         G
janggut nyathis, yo duwekmu
         G
(bangkekane, weke sopo mas?)
                    C
bangkekane, yo duwekmu

                C
(iki piye iki piye mas, weke sopo mas?)
                   G
mestine ono sing duwe
                G
(iki piye iki piye mas, weke sopo mas?)
                    C
mestine ono sing nduwe
                C
(iki piye iki piye mas, weke sopo mas?)
                   G
mestine ono sing duwe
                G
(iki piye iki piye mas, weke sopo mas?)
                    C
mestine ono sing nduwe

[Outro]
C G C
Am Dm G C G C G