Chord Didi Kempot Bapak

Chord gitar bapak didi kempot

[Intro]
Em A D Bm G A D 

[Verse]
D                      Gbm
Rambut uwis ora ireng..uwis malih rupane
G                  D
Ireng dadi putih saikine
Em                Gbm
Dino tambah dino..umur tambah tuwo
    G    Em            A
Nanging….koyo-koyo ora diroso

[Interlude]
Em A D

[Verse 2]
D                          Gbm
Ngadeg dadi cagak..nyonggo pirenge anak
  G                    D
mempeng kerjo..ora mikir rogo
Em              Gbm
Paribasan umur..uwis akeh cacahe
  G              A          D
Nganti bingung anggonku ngitunge

[Interlude]
Em A D Bm G A D
Gbm G A D

[Chorus]
  D                  G
Bapak Bapak..tekadmu kuwi tak puji
  A                D
Bapak Bapak..kowe koyo senopati
  D                  G
Bapak Bapak..Panasmu ngungkuli geni
  A                D
Bapak Bapak..keno angin soyo ndadi

G                  D            Bm
Sendyan uwis tuwo..nekad mempeng kerjo
  Em        A                    D
Nyambut gawe….kanggo nguripi keluargo

[Interlude]
D G D Em Gbm Bm
G A D

[Verse 2]
D                          Gbm
Ngadeg dadi cagak..nyonggo pirenge anak
  G                    D
mempeng kerjo..ora mikir rogo
Em              Gbm
Paribasan umur..uwis akeh cacahe
  G              A          D
Nganti bingung anggonku ngitunge

[Interlude]
Em A D Bm G A D
Gbm G A D

[Chorus]
  D                  G
Bapak Bapak..tekadmu kuwi tak puji
  A                D
Bapak Bapak..kowe koyo senopati
  D                  G
Bapak Bapak..Panasmu ngungkuli geni
  A                D
Bapak Bapak..keno angin soyo ndadi

G                  D            Bm
Sendyan uwis tuwo..nekad mempeng kerjo
  Em        A                    D
Nyambut gawe….kanggo nguripi keluargo

[Outro]
D Bm G A D