Chord Didi Kempot Banyu Langit

Chord gitar banyu langit

[intro]
D G D G
F#m - Em A D

[verse (1)]
D
  sworo angin
    F#m
Angin sing ngreridu ati
G
  ngelingake
    A
Sliramu sing tak tresnani
D
  pingin nangis
     F#m
Ngetokke eluh neng pipi
G
  suwe ra weruh
   A
Senajan mung ono ngimpi

[pre chorus]
     Bm                F#m
Ngalemo ngalem ning dadaku
       G                   A
Tambanono roso kangen ning atiku
     Bm              F#m
Ngalemo ngalemo ning aku
         G            A
Ben ra adem kesiram udaning dalu

[verse (2)]
D
  banyu langit
     F#m
Sing ono nduwur kayangan
G
  watu gede
   A
Kalingan mendunge udan
D
  telesono
   F#m
Atine wong sing kasmaran
G
  setio janji
    A
Seprene tansah kelingan

[pre chorus]
   Bm                F#m
Ademe gunung merapi purbo
        G
melu krungu suaramu
      A
Ngomongke opo
   Bm                F#m
Ademe gunung merapi purbo
           G            A
Sing neng langgran wonosari
    D
Yogjokarto

[instrumental]
D F#m G A
Bm F#m G Em A

[chorus]
     Bm
Janjine
           F#m
Lungane ra nganti suwe suwe
      G
Pamit esuk lungane
     A
Ra nganti sore
     Bm
Janjine
             F#m
Lungo ra nganti semene suwene
        G           A
Nganti kapan tak enteni
     D
Sak tekane

[verse]
D
  udan grimis
  F#m
Telesono klambi iki
G
  jroning dodo
    A
Ben ra garing ngekep janji
D
  ora lamis
  F#m
Gedene nggonku nresnani
G
  nganti kapan
A
Aku ora biso lali

[pre chorus]
   Bm                F#m
Ademe gunung merapi purbo
        G
melu krungu suaramu
      A
Ngomongke opo
   Bm                F#m
Ademe gunung merapi purbo
           G            A
Sing neng langgran wonosari
    D
Yogjokarto

[chorus]
     Bm
Janjine
           F#m
Lungane ra nganti suwe suwe
      G
Pamit esuk lungane
     A
Ra nganti sore
     Bm
Janjine
             F#m
Lungo ra nganti semene suwene
        G           A
Nganti kapan tak enteni
     D
Sak tekane

[outro]
D F#m G A D