Chord Didi Kempot Ambyar

Chord Gitar ambyar

capo: 4th fret

[intro]

G C G C
G C  Bm Am D G D
G C  Bm Am D F D

[verse]

  G
Uwes kebacut ambyar
C
Remuk sing ning ati
  D
Opo ngene iki
         G
Sing jenenge korban janji
Am                Bm
--wes ambyar, aku kudu kepiye
  C                A      D
metu ngendi supoyo ketemu kowe

  G
Uwes kebacut ambyar
C
Tresnaku kesasar
  D
Seneng karo kowe
        G
Salah nggonku milih pacar
Am                 Bm
--wes ambyar, loro sing tak rasakke
  C                  A
Kowe lungo ninggalke aku
D         F - F#m
Ning kene--------


[chorus]

    D   G          D
Wes kebacut ambyar--
  Em
Ambyar koyongene
  C
manise janjimu
       D              Am D
Jebule mung ono lambe-----

G            D
Wes kebacut ambyar ( ambyar )
   Em
Ambyar koyongene
     C
Ning opo kowe tego
        D
Nyekso aku koyongene

[post chorus]

  Am
Sopo sing ra gelo
       D
Yen di gawe kuciwo
   G
Ambyar

[interlude]

Am Bm C A D

[verse]

  G
Uwes kebacut ambyar
C
Tresnaku kesasar
  D
Seneng karo kowe
        G
Salah nggonku milih pacar
Am                 Bm
--wes ambyar, loro sing tak rasakke
  C                  A
Kowe lungo ninggalke aku
D         F - F#m
Ning kene--------

[chorus]

    D   G          D
Wes kebacut ambyar--
  Em
Ambyar koyongene
  C
manise janjimu
       D              Am D
Jebule mung ono lambe-----

G            D
Wes kebacut ambyar ( ambyar )
   Em
Ambyar koyongene
     C
Ning opo kowe tego
        D
Nyekso aku koyongene

[post chorus]

  Am
Sopo sing ra gelo
       D
Yen di gawe kuciwo
   G    D# G
Ambyar------