Chord Didi Kempot Aku Ngerti Kowe

Chord gitar aku ngerti kowe

[intro]
G C G
G C D
C D C G
G D G   D

[verse (1)]
    G               C       G
Senajan mung nyawang ono ngimpiku
                 C         D
Ning aku koyo urip neng sandingmu
C   D  C       G
Rasane njero ati iki
C        G    D           G      ( D )
mung aku dewe sing ngerti sliramu

[verse (2)]
    G           C      G
Senajan wes suwe ora ketemu
                 C        D
Ning aku ra lali marang janjimu
C   D  C        G
Rasane jroning ati iki
C           G
mung aku yo mung aku
D          G
Sing ngerti sliramu

[interlude]
D   G   D   G

[chorus (1)]
       D            C
mlayuo neng pucuk gunung
        D           G
Tak tunggu nganti mudun
C       G
Ngaweo aku
         C          G
Tak nggo sangu ngalamun

[interlude]
D   G

[chorus (2)]
        D           C
menengo kemulan wengi
   D           G
Kairing roso sepi
C           G
mung aku yo mung aku
     Am        D        G
Sing ngerti ngerti sliramu

[musik]

Am  C  Am  G
C  G  D  G
D  C  D  G
C  G  D  G ( D )

[verse (3)]

    G          C          G
Senajan wis ora krungu swaramu
              C           D
Ning aku ra biso lali esemmu
C   D   C          G
Rasane jroning ati iki
C           G
mung aku yo mung aku
D           G
Sing ngerti sliramu

[interlude]

D   G   D   G

[chorus (1)]

       D            C
mlayuo neng pucuk gunung
        D           G
Tak tunggu nganti mudun
C       G
Ngaweo aku
         C          G
Tak nggo sangu ngalamun

[interlude]

D   G

[chorus (2)]

        D           C
menengo kemulan wengi
   D           G
Kairing roso sepi
C           G
mung aku yo mung aku
     Am        D        G
Sing ngerti ngerti sliramu

[chorus (1)]

       D            C
mlayuo neng pucuk gunung
        D           G
Tak tunggu nganti mudun
C       G
Ngaweo aku
         C          G
Tak nggo sangu ngalamun

[interlude]

D   G

[chorus (2)]

        D           C
menengo kemulan wengi
   D           G
Kairing roso sepi
C           G
mung aku yo mung aku
     Am        D        G
Sing ngerti ngerti sliramu
     Am        D        G
Sing ngerti, ngerti sliramu