Kunci Gitar Sugeng Dalu Deni Caknan


[[Intro]]
Dm G C Am
Dm G C G

       C
Sugeng dalu
Dm         G            C
..Ati sing biyen tau ngelarani
Dm           -Em   F
..Wis suwe we ra rene
                      G
We lungo mung masalah sepele
             C  G
We golek liyane

       C
Tambah loro
Dm         G            C
..Yakin we teko nambahi sengsoro
Dm             Em  F
..Ngrusak tatanan ati
            F
Sing wis pingin lali
  G                     C     C7
karo gedhe dhuwure balunganmu


         Dm              F
Aku wis ora gagas kata luka
          C                    C
Wis cukup wingi ra pengen mbaleni
    Dm              F
Mario lehmu dolanan ati
        G                  G
Wis wayahe we kapok mblenjani

[[Reff]]
              F
    Udan tangise ati
    G                   Em
    .. Saiki wes rodo terang
    A                    F
    .. Masio iseh kadang kelingan
    G                         C
    .. Kowe seng tak sayang-sayang

      C7           F
    Saiki mung cerito loro
    G                            Em
    .. Mpun kadung mbekas ning dodo
    A                       F
    .. Perihe ati sing mbok paringi
    G                         C      G
    .. Wis cukup ra bakal tak baleni

[[Musik]]

C F Dm G
Em A Dm G C C7


         Dm              F
Aku wis ora gagas kata luka
          C                    C
Wis cukup wingi ra pengen mbaleni
    Dm              F
Mario lehmu dolanan ati
        G                  G
Wis wayahe we kapok mblenjani

[[Reff]]
              F
    Udan tangise ati
    G                   Em
    .. Saiki wes rodo terang
    A                    F
    .. Masio iseh kadang kelingan
    G                         C
    .. Kowe seng tak sayang-sayang

      C7           F
    Saiki mung cerito loro
    G                            Em
    .. Mpun kadung mbekas ning dodo
    A                       F
    .. Perihe ati sing mbok paringi
    G                         C
    .. Wis cukup ra bakal tak baleni
            F                G
    Perihe ati sing mbok paringi
            C
    Ora tak baleni

[[Outro]]
C