Denny Caknan – Proliman Joyo

[Intro:] 
D# G  Cm  F
G# G#m D# A#

[Verse I:]
D#        A#
gemerlape lintang..
      G#       D#
wengi iki sing tak sawang
   G#         A#          D#
ngelingke aku marang sliramu..
  Fm          Cm
bebarengan nyawiji..
    G#     A#   D#
ono neng kutho iki..
      Fm     
njogo roso.. 
       A#           D# A#
ngukir tresno neng ati..

D#        A#
ora bakal lali
      G#        D#
dongo iki.. kanggo sliramu
  G#       A#        D#
mugo iso dadi pengarepanku..
 Fm         Cm
ananging saiki..
     G#       A#  D#
bedo sing tak lakoni..
     Fm
kowe lungo ninggal loro
      G
kabeh wis mbok blejani..

[Intro:] 
G# A# Gm  Cm  Fm  
G

[Reff:]
Cm                 Gm
proliman joyo ninggalke cerito loro
Fm       A#         D#         G
 sampek ati sliramu ninggalne aku..
G#              D# Dm    Cm
aku neng kene.. nguwatke ati..
Fm        A#
 ngempet eluh tangis
        D#
sing raiso tak apusi..

  G#
cukup ku berkorban..
      D#  Dm   Cm
cukup aku bertahan..
  Fm        A#
gedhe egomu sing ngambyarke
D#
kabeh impian..

[Interlude:]
D# A# G# D#    
G# A# D#
D# E  Fm 
Cm  G# A# D#
Fm      A# D#
 hu..waa...

[Verse II:]
D#        A#
ora bakal lali
      G#        D#
dongo iki.. kanggo sliramu
  G#       A#        D#  
mugo iso dadi pengarepanku..
 Fm         Cm
ananging saiki..
     G#       A#  D#
bedo sing tak lakoni..
     Fm
kowe lungo ninggal loro
      G
kabeh wis mbok blejani..

[Intro:] 
G# A# Gm  Cm  Fm  
G

[Reff:]
Cm                 Gm
proliman joyo ninggalke cerito loro
Fm       A#         D#         G
 sampek ati sliramu ninggalne aku..
G#              D# Dm    Cm
aku neng kene.. nguwatke ati..
Fm        A#
 ngempet eluh tangis
        D#
sing raiso tak apusi..

Cm                 Gm
proliman joyo ninggalke cerito loro
Fm       A#         D#         G
 sampek ati sliramu ninggalne aku..
G#              D#       Cm
aku neng kene.. nguwatke ati..
Fm        A#
 ngempet eluh tangis
        D#
sing raiso tak apusi..

[Ending:]
  G#
cukup ku berkorban..
      D#       Cm
cukup aku bertahan..
  Fm        A#
gedhe egomu sing ngambyarke
D#
kabeh impian..