Denny Caknan – Los Dol

[Reff Intro:]
D#      
los dol 
 F              Bb Am      Gm
ndang lanjut lehmu whatapp'an
       Cm     D  
cek paket datane, 
          G
yen entek tak tukokne
      D#     F              Bb Am  Gm
tenan dik elingo yen mantan nakok no..
     Cm                D
kabarmu tandane.. iku ora rindu..
                         Gm
nanging kangen kringet bareng awakmu..

[Intro:] 
D# Cm  D

[Verse I:]
         Gm               Cm
tak gawe los dol blas aku ra rewel
         F                    Bb
nyanding sliramu.. sing angel di setel..
Cm         F              Bb   Am     Gm
tutuk-tutukno.. chatingan karo wong liyo
  D#            D     Cm  D# D
rapopo.. aku ra gelo..

          Gm     
kok tutup-tutupi.. 
        Cm
nomere mbok ganti..
    F                  Bb
firasat ati.. angel di apusi..
             Cm           F
senajan mbok ganti tukang las..
        Bb      Am     Gm
bakul sayur lan tukang gas..
  Cm              D
titeni.. bakale ngerti..

[Reff:]
D#      
los dol 
 F              Bb Am      Gm
ndang lanjut lehmu whatapp'an
       Cm     D  
cek paket datane, 
          G
yen entek tak tukokne
      D#     F              Bb Am  Gm
tenan dik elingo yen mantan nakok no..
     Cm                D
kabarmu tandane.. iku ora rindu..
                         Gm           D
nanging kangen kringet bareng awakmu..

[Interlude:] 
Cm  Gm  Cm D  Gm  G
Cm  Gm  D# D  Gm  D

[Verse II:]
          Gm   
kok tutup-tutupi.. 
        Cm
nomere mbok ganti..
    F                  Bb
firasat ati.. angel di apusi..
             Cm           F
senajan mbok ganti tukang las..
        Bb      Am     Gm
bakul sayur lan tukang gas..
  Cm              D
titeni.. bakale ngerti..

[Reff:]
D#      
los dol 
 F              Bb Am      Gm
ndang lanjut lehmu whatapp'an
       Cm     D   
cek paket datane, 
          G
yen entek tak tukokne
      D#     F              Bb Am  Gm
tenan dik elingo yen mantan nakok no..
     Cm                D
kabarmu tandane.. iku ora rindu..

[Reff End:]
D#      
los dol 
 F              Bb Am      Gm
ndang lanjut lehmu whatapp'an
       Cm     D  
cek paket datane, 
          G
yen entek tak tukokne
      D#     F              Bb Am  Gm
tenan dik elingo yen mantan nakok no..
     Cm                D
kabarmu tandane.. iku ora rindu..
                         Gm          D
nanging kangen kringet bareng awakmu..
                         Gm
nanging kangen kringet bareng awakmu..