Kunci Gitar Denny Caknan Tanpo Tresnamu

Chordindi
[[Intro]]

F G C G/B Am Dm G

   C            Em          Am  G
mbiyen seneng bareng karo kowe
   F           G          C
mbiyen susah tetep karo kowe
A     Dm    E          Am     G
saiki wis bedo kowe ro wong liyo
           F                      G
ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu..

 C         Em         Am  G
opo kudu pasrah kahanane
  F           G        C
kudu nerimo karo putusane
A      Dm  E       Am   G
saktenane ati iki ora lilo
            F
yen nyawang sliramu
                G
nyanding wong liyo..

[[Reff]]

  F           G        Em  Am
    segampang kuwi caramu
  Dm        E       Am   G
    ngapusi roso atimu
  F       G        Em      Am
    saiki aku dewe neng..kene
  Dm          G         C
    ming sepi tanpo tresnamu..

[[Interlude]]

F Em Am Dm E Am G
F Em Am Dm G C G

 C         Em         Am  G
opo kudu pasrah kahanane
  F           G        C
kudu nerimo karo putusane
A      Dm  E       Am   G
saktenane ati iki ora lilo
            F
yen nyawang sliramu
                G
nyanding wong liyo..

[[Reff]]

  F           G        Em  Am
    segampang kuwi caramu
  Dm        E       Am   G
    ngapusi roso atimu
  F       G        Em      Am
    saiki aku dewe neng..kene
  Dm          G         C
    ming sepi tanpo tresnamu..

  F        G       Em  Am
    kepiye maneh caraku
  Dm           E          Am   G
    ngelalekno esem ngguyumu
  F       G        Em      Am
    saiki aku dewe neng..kene
  Dm          G         C
    ming sepi tanpo tresnamu..

  F       G        Em       Am
    saiki aku dewe neng.. kene