Kunci Gitar Denny CakNan Sampek Tuwek

Chordindi

[[Intro]]

C  G  Am  
G  F  G  C

[[Verse I:]]

C
Seneng.. seneng bareng
F
Susah.. susah bareng
Dm
  Nyanding sliramu..
G
  Sayang sliramu..

        Em
Wis tak angen-angen..
           Am
Kowe bakal dadi jodohku
        Dm
Wis tak angen-angen..
     G             
Kowe dadi pilihanku..

C
Tenang.. rasah sepaneng
F
Tenang.. aku wis seneng
Dm
Rene.. rangkulen aku
         G
Tak nggo sangu turuku

 Em
Mbesok miliho dino
Am
Kowe tak lamar..
         Dm
Rasah nduwe roso 
Dm
aku ninggalno
 G
Awak'e dewe wis dadi siji

[[REFF]]

         C
Sampek tuwek
G              Am
 Kowe ra bakal tak culno
G      F
 Masio wis ra wancine
         G
Sayang-sayangan neng kene
  Em
Siji-sijine wong
            Am
Seng nggawe ayem'e ati 
       Dm         G
Nggawe urepku.. seneng..
            C     G  Am
Mesem saben bengi..

C    G    Am
hu.. wo.. oo...

         F
wis tak angen-angen..
(wis tak angen-angen)
           G
kowe bakal dadi jodohku..
     C
Oh.. seneng.. seneng bareng
F
Susah.. susah bareng
Dm
  Nyanding sliramu..
G
  Sayang sliramu..

        Em
wis tak angen-angen..
           Am
kowe bakal dadi jodohku
        Dm
wis tak angen-angen..
     G
kowe dadi pilihanku

C
Tenang.. rasah sepaneng
F
Tenang.. aku wis seneng
Dm
Rene.. rangkulen aku
         G
Tak nggo sangu turuku..

 Em
Mbesok miliho dino
Am
Kowe tak lamar..
         Dm
Rasah nduwe roso
Dm
Aku ninggalno
 G
Awak'e dewe wis dadi siji..

[[REFF]]

         C
Sampek tuwek..
G              Am
 Kowe ra bakal tak culno
G      F
 Masio wis ra wancine
         G
Sayang-sayangan neng kene
  Em
Siji-sijine wong
            Am
Seng nggawe ayem'e ati 
       Dm         G
Nggawe urepku.. seneng..
            C     G
Mesem saben bengi..

[[REFF]]

         C
Sampek tuwek..
G              Am
 Kowe ra bakal tak culno
G      F
 Masio wis ra wancine
         G
Sayang-sayangan neng kene
  Em
Siji-sijine wong
            Am
Seng nggawe ayem'e ati 
       Dm         G
Nggawe urepku.. seneng..
            C     Am
Mesem saben bengi..


[[Outro]]

       Dm        G
Nggawe urepku.. wo..
            C
Mesem saben bengi..