Anggun Pramudita – Sun Tulis

[Intro :] 
Am  F  Dm  Am
C  Dm  E  Am

[Verse I:]
Am               F
sun.. tulis aran riko..
Dm                  Am
ring.. njero lubuk ati iki
C                  Dm
mergo wes sun temokno..
       E               Am
hang biso.. njogo ati iki..

Am                 F
sing.. gampang sun duweni riko
   G         Am
mergo sadar isun wong sing ono
      C                      Dm
mung ono roso welas ring ati iki
  E               Am
riko biso sun duweni..

[Intro:] 
Am  Dm  G  C
F  Dm  E

[Reff :]
         Am                    Dm
sun titipno welas iki kanggo riko
         G
hang sun simpen sun genggem lan
      C     E
sun sayangi..

          Am                       Dm
sing perduli alangan nong ngarep moto
         G
hang sun sayang sing ono maning
     E
mung riko..

[Intro:] 
F  G  Am

[Verse II:]
Am               F
sun.. tulis aran riko..
Dm                  Am
ring.. njero lubuk ati iki
C                  Dm
mergo wes sun temokno..
       E               Am
hang biso.. njogo ati iki..

Am                 F
sing.. gampang sun duweni riko
   G         Am
mergo sadar isun wong sing ono
      C                      Dm
mung ono roso welas ring ati iki
  E               Am
riko biso sun duweni..

[Intro:]
Am  Dm  G  C  E
Am  Dm  E

[Reff I:]
         Am                    Dm
sun titipno welas iki kanggo riko
         G
hang sun simpen sun genggem lan
      C     E
sun sayangi..

          Am                       Dm
sing perduli alangan nong ngarep moto
         G
hang sun sayang sing ono maning
       E
mung riko..

[Reff II:]
         Am                    Dm
sun titipno welas iki kanggo riko
         G
hang sun simpen sun genggem lan
    C       E
sun sayangi..

          Am                       Dm
sing perduli alangan nong ngarep moto
         G
hang sun sayang sing ono maning
       E
mung riko..

[Outro:] 
F  G  Am