Aftershine Ft Damara De – Aku Ikhlas

[Intro :] 
G  C  G  D

[Male:]
G  Gmaj7              C
aku.. nglakoni kabeh iki
Cm                 G
 ikhlas seko ning ati
          D
nggo sliramu..

[Female:]
G           Gmaj7            C
duh kang mas.. sepurane yen aku
Cm              G
 nggawe loro atimu
 Em    Am
aku.. ora menghargai
  D
koe sing gemati..

[Male:]
          C                D
yowes rapopo.. rasah digetuni..
      Bm                   Em
cukup aku ngerti perjuanganku
  E      Am            D
dadi esemmu.. ning uripmu..

[Reff Both :]
C       D        Bm
 sak jembare segoro
Em      Am          B
 aku ikhlas yen akhire
        Em       E
kudu nompo loro iki..
C    D            Bm         Em
 tu..lung ojo koe ninggalke aku
   Am       D                G
a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..

[Interlude:]
Am  D  Bm  Em
Am  B  Em  E
C  D  Bm  Em
Am  D  G

[Male:]
          C                D
yowes rapopo.. rasah digetuni
      Bm                   Em
cukup aku ngerti perjuanganku
  E      Am            D
dadi esemmu.. ning uripmu..

[Reff Both:]
C       D        Bm
 sak jembare segoro
Em      Am          B
 aku ikhlas yen akhire
        Em       E
kudu nompo loro iki
C    D            Bm         Em
 tu..lung ojo koe ninggalke aku
   Am       D                G
a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..

[Reff Both End:]
C       D  
 pancen iki dalane
    Bm       
aku raiso nompo
Em      Am      
aku wis iso nerimo
D        G
tapi aku sing ora lilo
         C     D
pengenmu ke..pie
         Bm         Em
pengenku nyanding koe
         Am
wes lalekke aku
         D        G
tak cobo nompo anane..

[Ending:]
                 C
mungkin wis takdire
           D
kudu dikuatke
   G    D/F#    Em 
nompo.. kenyataane
         Am
aku ro koe..
   D              G
pancen.. dudu jodone..

[Outro :] 
C  Am  D  G