Aftershine – Aku Sing Lungo

[Intro :] 
G  A  D  A  Bm
Em  A  G  A

[Verse I:]
D      A           Bm  F#m
Ke..lingan mbiyen kae..
  G    D          A   G
kowe.. ninggalke aku..
  F#m             Bm
loro sak jeroning atiku
       G
kowe tego medhot
      A           D  A
janji sumpah setiamu..

D       A       Bm  F#m
Tan..po abot atimu..
  G    D         A   G
kowe.. mbalekke aku..
  F#m         Bm
jebul mergo kowe
 F#m         Bm
uwis ono liyane
  F#m           Bm
cukup aku ngerteni polahmu
       G
aku yo mung dadi
  A        D  A
pelampiasanmu..

[Reff :]
   G      A        D  Bm
A..ku wes ora percoyo..
      Em        A
kabeh kata-kata sayangmu
  D
kuwi mung ngapusi..

    G    A           D  C#m Bm
Yo wes.. aku sing lungo..
  G             A        D  A
mugo kowe luwih di sio-sio..

[Verse II:]
D                    A
 Nanging kabeh ucapanmu
            Bm
ra ono buktine
                    G
malah kowe ninggal aku
                D
ngeboti genda'anmu..

             A
Kowe milih kae
               Bm
sing bagus rupane
                G
sing sugih bandane
                D
bedo aku opo anane..

        A                 Bm
Ra ngelingi sopo sing gemati
              F#m               G
sopo sing ono naliko kowe loro ati
                           D
nanging malah kowe nyidro aku
               A
mblenjani janjimu
                            A
ninggalke loro ning njero dodo
           D  A
aku ra terimo..

[Reff :]
   G      A        D  Bm
A..ku wes ora percoyo..
      Em        A
kabeh kata-kata sayangmu
  D
kuwi mung ngapusi..

    G    A           D  C#m Bm
Yo wes.. aku sing lungo..
  G             A        D
mugo kowe luwih di sio-sio..

[Bridge:]
  G       A     D          Bm
Jaremu mbiyen kowe tresno aku
   Em     A          D
janji ora ninggalke aku..
  G           A    F#m       B
nanging pas kowe ketemu ro kae
      Em             A       D
tresnamu pindah ning ati liyane..

[Reff End:]
   G      A        D  Bm
A..ku wes ora percoyo..
      Em        A
kabeh kata-kata sayangmu
  D
kuwi mung ngapusi..

    G    A           D  C#m Bm
Yo wes.. aku sing lungo..
  G             A        D
mugo kowe luwih di sio-sio..
    G    A           D  C#m Bm
Yo wes.. aku sing lungo..
  G             A        D   D
mugo kowe luwih di sio-sio..