Home » Blog » Chord Gitar Aci Jessica Keun Wae

Chord Gitar Aci Jessica Keun Wae

Chord keun wae – Aci Jessica
Kunci gitar Keun wae – Aci Jesica

 intro :
 Am G F E
         F  G Dm  C G Am
Am                 Am
baheula urang duaan
Dm                 Am
ngarenda asih nu geugeut
F                    Dm
sanajan dunya urang nu beda
E        Am                  F  G
beda kaayaan
 [ * ]
Am                 Am
kuring kudu pasrah
Dm                 Am
na diri loba kakurang
F                    Dm
sanajan anjeun hayang kapimilik
E                    Am
mustahil ngahiji
G                                C
anjeun senang ,  kuring prihatin
Dm                                 E        F E
moal mungkin bisa ngahiji
 [ reff 1 ]
Am                                Dm
keun bae cinta lain keur kuring
G                                   C
keun bae bisi anjeun keur nu lian
Am                                 Dm
keun bae rek dicoba mopohokeun
G                                     C
keun bae rek ingkah sing jauh pisan
F                                       Dm
saatna anjeun jembar ngamaalum
F               E                Am      E  Am
yen anjeun lain keur kuring
intro :   F C Dm E
          F C Dm E
           F G Dm  C G  Am
back to  :   [ * ]   [ reff 1 ]
 [ reff 2 ]
Am                                Dm
keun bae kapaksa paturay lahir
G                                   C
keun bae da asih mah tetep geugeut
Am                                Dm
keun bae rek dicoba mopohokeun
G                                   C
keun bae rek ingkah sing jauh pisan
F                                       Dm
saatna anjeun jembar ngamaalum
F               E                Am
yen anjeun lain keur kuring
outro :
G F E Am