Kunci Gitar Aftershine Feat. Damara De Yowes Modaro

Chordindi

[[Intro]]
C  D  Bm  Em  Am  D  G

[[Verse I]]
               C
Rino ing wayah wengi..
D                    G           D
 Aku eling kowe sek mbiyen ngancani
Em                     Am
 Susah seneng dilakoni bebarengan
         D                   G
Tanpo terpikirkan akhire bubaran..

[[Intro]]
C  D  G

                  C
Atiku loro njobo njerone ambyar
D                  
 Nyawang sliramu.. 
        G         D
Andang nduwe gandengan
Em                 Am
 Iki ati udu bahan nggo dolanan
       D                     G    D
Aku trimo ngalah mugo kowe bungah..

[[Reff]]
          G       
Mbok yo tulung sadaro 
      D
ojo sepenake dewe
     Em             
kiro-kiro ra tresno 
        Bm
ora kok ngene carane
      C
waton ninggal lungo..
        G
gandeng karo wong liyo
       Am                    D
Yowes ora popo.. karma iseh ono..
          G
Yowes modaro..

[[Interlude]]
C  D  Bm  Em  Am  D  G

[[Verse II]]
                 C
Opo kowe ora ngrumangsani..
D                G        D
 Aku merjuangke isuk awan wengi
Em                      Am
 Golek rejeki tak nggo ndandani
        D                      G
Basan kowe dadi lali sek ngancani..

[[Cewe]]
  C          D   
Sepurane kangmas.. 
 G      D     Em
Aku ninggal lungo
 Am          D             G
Aku sadar.. aku wes ngelarani..
C       D          Bm  B
 Aku yo pingin bahagia..
  Am                     D
Jujur kesel melarat urip rekoso..


[[Reff]]
          G       
Mbok yo tulung sadaro 
      D
ojo sepenake dewe
     Em             
kiro-kiro ra tresno 
        Bm
ora kok ngene carane
      C
waton ninggal lungo..
        G
gandeng karo wong liyo
       Am                    D
Yowes ora popo.. karma iseh ono..
          G
Yowes modaro..

[[Ending]]
    G          D
Sadaro.. ojo sepenake dewe
     Em            
Kiro-kiro ra tresno 
        Bm
ora kok ngene carane
      C
waton ninggal lungo..
        G
Gandeng karo wong liyo
       Am                    D
Yowes ora popo.. karma iseh ono..
        G
Yowes modaro...