Kunci Gitar Aas Rolani sewulan Maning

Chordindi
 intro]] 
Gm  D 
Cm  D#  Gm  D Cm Gm 
D# D Gm
 
 ( * ) 
                     Gm
 tunggu kang sewulan maning
                  D       D#   D
 yen sampeyan … pengen kesanding
         Bb                    Cm
 aja watir . . sung ingkar janji
               D#            Gm
 yen wis jodo pasti bakal dadi siji
 
 interlude]] 
D  Cm  Gm  
 
                  Gm
 rong tahun kita pisahan . . 
               D      D#       D
 nahan rindu … ninggal kenangan . . 
             Bb                Cm
 yen tanggung . . sewulan maning
              D#                Gm
 sabar kakang aja luruh ganti dingin
 
 music]] 
Cm  Gm 
D Gm  
 F  Gm  F  Gm  
 
 [ reff  ] 
 Gm                                  Cm
 cinta . . ( cinta ) cerita impian kita
     F                D#             Gm
 kakang besok pasti kelaksana
 
 interlude]] 
  F  Gm  
 
 Gm                                          Cm
 rindu . . ( rindu ) rintihan sing jero kalbu
     F                       D#        Gm
 kakang sewulan maning ketemu
 
             D#                Gm
 mulane kang ayo dedonga
 Gm          D#          Gm
 muga ana restu sing kuasa
 
                  Gm
 rong tahun kita pisahan . . 
               D      D#        D
 nahan rindu … ninggal kenangan . . 
             Bb                Cm
 yen tanggung . . sewulan maning
              D#                Gm
 sabar kakang aja luruh ganti dingin
 
 music]] 
Cm Gm 
D  Gm 
 F  Gm  F  Gm  

 kembali ke : reff , ( * )]]