Categories

chord manut dalane ndarboy genk kunci gitar manut dalane ndarboy genk [Intro] C Em/B Am F G C Em/B Am Rumangsane aku ora nduwe ati F G Sak penakmu dewe lek mu ngelarani C Em/B Am Rumangsane aku ora nduwe ...

chord tibo mburi ndarboy genk kunci gitar tibo mburi ndarboy genk [Intro] A B D Dm A [Verse] A B Aku dewean.. ning dalan prapatan.. D Dm A Sak wise kowe ngajak bubaran.. A B Senajan loro.. nanging kudu tak ...

Chord kadung jeru ndarboy genk kunci gitar kadung jeru ndarboy genk [Intro] C Fm C E Am G D G [Verse 1] C Fm C Aku wes kadung jeru E Am G D karo kowe sing ngapusi aku G mbalik ...

chord emoh sing liyo ndarboy genk kunci gitar emoh sing liyo ndarboy genk [Intro] C G [Verse] F G C minum Oskadon SP Am F sayang sekarang kamu dimana Am F janji jemput aku pulang kerja C G bosen aku ...

Chord aku sing ndue ati ndarboy genk kunci gitar aku sing ndue ati ndarboy genk [Reff] C G Aku seng nduwe ati Am Em kowe ra sah ngrusohi F C aku seng nduwe roso Dm G kowe ra sah suloyo ...

Chord mendung tanpo udan ndarbiy genk kunci gitar mendung tanpo udan ndarboy genk [Pre Chorus] C G Mendung tanpo udan.. Am Bm Ketemu lan kelangan C G Am D Kabeh kui sing diarani perjalanan.. [Chorus] C D Awak dewe tau ...

You cannot copy content of this page
Auto Scroll Stop Scroll

auto scroll